ORC8M362BT

AEG 202 cm

PODROBNOSTI IZDELKA

Naši energetsko najučinkovitejši hladilniki – varčevanje z viri in hkratno zmanjšanje količine zavržene hrane*

Hladilniki EcoLine so naši energetsko najučinkovitejši modeli. Poleg tega so opremljeni z notranjostjo iz edinstvene reciklirane plastike in ekometrom, ki vas vodi k bolj energetsko učinkovitim nastavitvam in hkratnemu zmanjšanju količine zavržene hrane.*

*V primerjavi s hladilniki 5000 ColdSense. Na podlagi zunanjih preizkusov obdobja užitnosti mehkih sirov in kuhane šunke, shranjenih na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto hrane. Morebitno zmanjšanje količine zavržene hrane je ocenjeno samo glede na učinkovitost naprave in vedenje uporabnikov ni upoštevano.
Izvedite več
Vrsta aparatakombinirani hladilnik- zamrzovalna spodaj
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)B
Total volume of the product (EU 2017/1369)0
Število stopenj termostata2
Climate Class (EU) 2017/1369SN-N-ST-T
Annual energy consumption (EL)0
Freezing Capacity (4-star Compartment) (EU2017/1369)0
Število zvezdic4
PODROBNOSTI IZDELKA
Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Zaščiti živila na vsaki polici. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo
AEG - Prostostoječi hladilnik - ORC8M362BT
Vsak kotiček. Temeljito ohlajen. S Cooling 360°

Z vzdrževanjem stabilne temperature in vlažnosti v celotnem hladilniku ohranja kakovost živil. Notranjost iz nerjavnega jekla pušča velik oblikovalski pečat. Učinkoviti zračniki za hitro povrnitev ohlajenosti po vsakem odpiranju vrat, kar lahko pripomore, da se živila ne pokvarijo.

Mat črna barva zunanjosti in brezkompromisno delovanje

Oblikovna zasnova v mat črni barvi se prilega v vašo sofisticirano zasnovano kuhinjo. V notranjosti pa napredna tehnologija poskrbi za ohranjanje okusa in teksture živil, kar omogoča odlične rezultate kuhanja.

AEG - Prostostoječi hladilnik - ORC8M362BT
Zaščitite sadje in zelenjavo v predalu GreenZone+

Idealno okolje za zdravo sadje in zelenjavo. Tesnilo in membrana v predalu GreenZone+ poskrbita za optimalno vlažnost in ohranjanje sveže zelenjave.

TwinTech® No Frost - ohranja hrano sočno in navlaženo

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti