PODROBNOSTI IZDELKA

Hladilnik 5000 OptiSpace nudi veliko možnosti za shranjevanje ter obilico prostora med policami. Vse predale z lahkoto odstranite in ponovno namestite za priročno shranjevanje brez napora.

Prednosti

Hranite veliko živil naenkrat. Z OptiSpace

Ta inovativni hladilnik z OptiSpace nudi veliko možnosti za shranjevanje ter obilico prostora med policami. Vse predale z lahkoto odstranite in ponovno namestite za priročno shranjevanje brez napora.

AEG - Vgradni hladilnik - SFB682F1AF

Prostor v zamrzovalniku. V hladilniku. Predelek s 4 zvezdicami

Zamrznite živila varno tudi v hladilniku. Predelek za zamrzovanje s 4 zvezdicami vam omogoča, da varno zamrznete svoja sveža živila do –18 °C, tudi v hladilniku. Idealen za učinkovito zamrzovanje manjših količin živil ali pripravljenih obrokov.

Interno elektronsko upravljanje. Za natančno hlajenje

Funkcija internega elektronskega nadzora vam daje popoln nadzor nad pogoji shranjevanja vaše hrane. Indikatorji LED jasno prikazujejo nastavitve temperature za priročno prilagajanje in nadzor.

AEG - Vgradni hladilnik - SFB682F1AF

Svetleče diode osvetlijo vsak kotiček

Notranja osvetlitev s svetlečimi diodami zagotavlja diskretno, mehko svetlobo, ki enakomerno razsvetljuje celoten prostor. Poleg tega so svetleče diode manjše in varčnejše od standardnih žarnic — bolj trajnostna izbira.

Zelenjavni predal pod polico - shranjujte zelenjavo različnih velikosti

Prostorna in raznolika shramba. Zelenjavni predal pod polico vam omogoča, da z lahkoto shranite zelenjavo in sadje različnih oblik in velikosti.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels