PODROBNOSTI IZDELKA

Sušilni stroj 7000 SensiDry® uporablja tehnologijo toplotne črpalke. Enakomerno suši oblačila pri nizkih temperaturah brez podaljšanja časa sušenja. Nežno sušenje zagotavlja, da vaša oblačila niso nikoli izpostavljena nepotrebni toploti, zaradi česar se ohranijo dalj časa.

Prednosti

MIXDRY. BREZ RAZVRŠČANJA. BREZ NAPORA. SUŠENJE BOMBAŽNIH OBLAČIL S SINTETIČNIMI

MixDry brez napora in temeljito enakomerno posuši sintetična in bombažna oblačila, a ne preveč ali premalo. Razvrščanje ni potrebno. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja, da je perilo izpostavljeno ravno pravi količini toplote, s čimer ohranja majhno porabo energije.

*Preizkušeno s količino perila mešanih bombažnih in sintetičnih oblačil do 5 kg.

PRECISEDRY. PRIHRANI ČAS IN ENERGIJO. VARUJE VAŠA OBLAČILA

Napredna tipala vlažnosti PreciseDry pomagajo prihraniti čas in energijo. Sorazmerno prilagajajo čas trajanja in porabo energije na podlagi količine perila. Zagotavlja ustrezno nego za vsako perilo, tako da so oblačila na pogled in na otip dlje v najboljšem stanju.

FILTER ECOFLOW, PRIROČEN ZA ČIŠČENJE IN ENERGIJSKO UČINKOVIT

Filter EcoFlow je učinkovit enojni filter, ki je priročen za čiščenje. Pomaga prihraniti energijo z vzdrževanjem stabilne porabe energije v celotni življenjski dobi izdelka.

ANTICREASE ENAKOMERNO SUŠI VAŠA OBLAČILA, S ČIMER POMAGA ZMANJŠATI ZMEČKANOST

Tehnologija Anticrease našega sušilnega stroja omogoča vrtenje bobna v dveh smereh, kar prispeva k bolj enakomernemu sušenju oblačil in zmanjša gube in zmečkanost.

OBRNLJIVA VRATA OMOGOČAJO ŠTIRI PRAKTIČNE MOŽNOSTI NAMESTITVE ROČAJA

Obrnljiva vrata vam omogočajo izbiro med štirimi možnostmi namestitve ročaja. Tako lahko vrata odpirate v tisto smer, ki vam najbolj ustreza, ne glede na to ali sta vaša stroja naložena drug na drugega ali postavljena drug zraven drugega.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels