PODROBNOSTI IZDELKA

Zanesljivo sušenje. Sušilnik 9000 Absolute Care® Plus zahvaljujoč tehnologijama 3DScan in Absolute Care® ponuja izjemno natančno sušenje in nego. Z zaznavanjem stopenj vlažnosti perila zagotavlja enakomerno sušenje tudi večplastnih oblačil. S tem ohrani mehkobo in toploto oblačil in puhovk.

Prednosti

TEHNOLOGIJA 3DSCAN. PREŠITE ODEJE IN PUHOVKE OSTANEJO KOT NOVE. 100-% OBNOVLJENA KAKOVOST*

Tehnologija 3DScan zagotavlja izjemno natančnost sušenja in nege. Globinsko analizira oblačila za določitev njihove stopnje vlažnosti. Prepričani ste lahko, da bo vaše celotno perilo, vključno s puhovkami in prešitimi odejami, enakomerno posušeno, zaradi česar bo ostalo mehko in toplo.

* Na osnovi notranjega preizkusa toplotne odpornosti perila, posušenega s tehnologijo 3DScan. Preizkus je bil izveden v skladu s standardom ISO 11092.

ABSOLUTECARE®. ZAGOTOVLJENO BREZ KRČENJA*

AbsoluteCare® uporablja tehnologijo toplotne črpalke, skupaj z natančnimi premiki bobna in temperaturami za varno sušenje oblačil, tudi občutljivih. Zagotavlja, da se volna ne bo skrčila in svila ne bo izgubila oblike. Obnovi zaščito zunanjih oblačil proti vodi in ima certifikat Woolmark Blue.

*Primerljivo s sušenjem na ravni podlagi.

INTERAKCIJA S STROJEM NA NASLEDNJI RAVNI Z AEGCONNECTED

Z aplikacijo My AEG Care osebno prilagodite nastavitve ter pridobite pametne napotke in predloge. Prilagodite programe pranja in pošljite navodila svojemu stroju, da se prilagodi vašim potrebam in navadam. Pametna in enostavna nega preko vašega pametnega telefona.

MIXDRY. BREZ RAZVRŠČANJA. BREZ NAPORA. SUŠENJE BOMBAŽNIH OBLAČIL S SINTETIČNIMI

MixDry brez napora in temeljito enakomerno posuši sintetična in bombažna oblačila, a ne preveč ali premalo. Razvrščanje ni potrebno. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja, da je perilo izpostavljeno ravno pravi količini toplote, s čimer ohranja majhno porabo energije.

*Preizkušeno s količino perila mešanih bombažnih in sintetičnih oblačil do 5 kg.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels