Prednosti

AEG - Vgradni pralno-sušilni stroj - L8WBE68SI

Optimizirane nastavitve za različne tkanine z DualSense

Tehnologija DualSense samodejno prilagodi nastavitve programa glede na vrsto tkanine. To pomeni, da je perilo oprano in posušeno s povsem pravo temperaturo in optimiziranim gibanjem bobna. Vsak kos perila ohrani velikost in obliko. Vse z enim samim programom.

AEG - Vgradni pralno-sušilni stroj - L8WBE68SI

Prilagojeni programi s ProSense Technology®

ProSense Technology® samodejno prilagodi čas trajanja pranja in sušenja glede na količino perila. To poskrbi za optimalno nego oblačil, obenem pa prihrani čas, energijo in vodo. Zagotovljen je najučinkovitejši postopek suho-suho.

AEG - Vgradni pralno-sušilni stroj - L8WBE68SI

Vsak kos perila je osvežen s paro

Program s paro omogoča, da so oblačila osvežena brez potrebe po zaganjanju celotnih programov. Z dodajanjem pare v boben se vlakna zrahljajo in perilo je manj zmečkano, to pa zmanjša potrebo po likanju. In ker to prepreči, da bi bilo perilo preveč oprano, to dalj časa ohrani lepši videz in otip.

AEG - Vgradni pralno-sušilni stroj - L8WBE68SI

Perilo operite in posušite v samo eni uri

Obleko imejte pripravljeno v samo eni uri s 60-minutnim programom NonStop. Majhne količine perila so lahko oprane in posušene hitro z enim programom. Zagotovljena popolna pripravnost brez slabše nege.

AEG - Vgradni pralno-sušilni stroj - L8WBE68SI

Tih stroj za udoben dom

Tih pralni stroj med izvajanjem programa zagotavlja nizke ravni hrupa. To zmanjša motnje in ohranja udobje v domu.

Podpora

Imate težavo?

Berite članke za pomoč in prejmite pomoč na naši strani za podporo, da lahko nadaljujete naprej

Informacije o garanciji

V Slovenijo veljajo pravila za garancije v skaldu s slovenskim zakonom.

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami za naročilo servisa ali za odgovore na morebitna vprašanja. Na voljo smo vam preko telefona ali e-pošte.

Poenostavite svoje lastništvo

Registrirajte svoj AEG aparat in nam dovolite, da shranimo podrobnosti za lažji dostop do navodil, informacij o nakupu, garancij in rezervaciji servisov - če bi kadarkoli potrebovali kaj od naštetega. Izvedite, kako lahko dobite več od svojega aparata s prijavo na naše Kako narediti? vodnike, ki vam jih bomo pošiljali neposredno v vaš e-mail predal.

Registrirajte svoj AEG aparat