PODROBNOSTI IZDELKA

Pralno-sušilni stroj 8000 PowerCare uporablja tehnologijo vnaprejšnjega mešanja za aktivacijo čistilne moči detergenta, s čimer v manj kot 1 uri zagotavlja vrhunske rezultate pranja tudi pri 30 °C. Ker oblačila po sušenju niso preveč suha, dlje časa ostanejo privlačna in prijetna na dotik.

Prednosti

POWERCLEAN. POPOLNA ODSTRANITEV MADEŽEV, TUDI PRI NIZKIH TEMPERATURAH*

Program PowerClean uporablja našo tehnologijo vnaprejšnjega mešanja, ki omogoča enakomerno porazdelitev detergenta po oblačilih in s tem zagotavlja temeljito odstranitev madežev v manj kot 1 uri.* Obenem čas sušenja prilagodi glede na količino perila. Zagotovljeni idealni rezultati pranja.

* Zunanji preizkus programa PowerClean 59 min. 30 °C s 5 kg perila kaže 100-% odstranitev 59 najbolj pogostih madežev v gospodinjstvu.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. POSEBEJ PRILAGOJENA NEGA – TUDI ZA VOLNO IN OBČUTLJIVO PERILO

Tehnologija SpecialCare Wash-to-Dry se prilagodi vsaki vrsti tkanine ter zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje. Ta stroj s certifikatom Woolmark Blue je primeren za pranje in sušenje vsakodnevnih oblačil, občutljivih tkanin in volne. Obenem obnovi vodoodbojnost oblačil za aktivnosti na prostem.

AUTODOSE VARUJE OBLAČILA IN PORABI DO 60 % MANJ PRALNEGA SREDSTVA*

AutoDose odpravi ugibanje, saj s tipali izračuna natančno količino detergenta in mehčalca, pri čemer samodejno porabi le potrebno količino za vsako količino perila. Porabi do 60 % manj detergenta* — za priročno izkušnjo pranja, ki zagotavlja, da so bombažna oblačila dlje odporna proti trganju.

*Po metodi notranjega preizkusa za količino pralnega sredstva, uporabljenega pri 2 kg perila z AutoDose v primerjavi s povprečnim ročnim odmerkom.

AEGCONNECTED: NAPREDNA INTERAKTIVNOST NAPRAV

Z aplikacijo My AEG Care ustvarite lastne nastavitve ter prejmete pametne napotke in predloge. Na napravo lahko pošljete prilagojene cikle pranja in navodila na osnovi vaših preferenc. Uživajte v pametni in učinkoviti negi oblačil preko pametnega telefona.

OSVEŽENA OBLAČILA* IN MANJŠA ZMEČKANOST S FUNKCIJO STEAM REFRESH

Steam Refresh nevtralizira vonjave* in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah in brez pranja. Če pa želite dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare, da bo perilo dišalo po sveže opranem.

* Zunanji preizkus kaže nevtralizacijo vonja po cigaretnem dimu v programu Steam Refresh.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels