PODROBNOSTI IZDELKA

Pralno-sušilni stroj 8000 PowerCare uporablja tehnologijo vnaprejšnjega mešanja za aktivacijo čistilne moči detergenta, s čimer v manj kot 1 uri zagotavlja vrhunske rezultate pranja tudi pri 30 °C. Ker oblačila po sušenju niso preveč suha, dlje časa ostanejo privlačna in prijetna na dotik.

Prednosti

POWERCLEAN. POPOLNA ODSTRANITEV MADEŽEV, TUDI PRI NIZKIH TEMPERATURAH*

Program PowerClean uporablja našo tehnologijo vnaprejšnjega mešanja, ki omogoča enakomerno porazdelitev detergenta po oblačilih in s tem zagotavlja temeljito odstranitev madežev v manj kot 1 uri.* Obenem čas sušenja prilagodi glede na količino perila. Zagotovljeni idealni rezultati pranja.

* Zunanji preizkus programa PowerClean 59 min. 30 °C s 5 kg perila kaže 100-% odstranitev 59 najbolj pogostih madežev v gospodinjstvu.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. POSEBEJ PRILAGOJENA NEGA – TUDI ZA VOLNO IN OBČUTLJIVO PERILO

Tehnologija SpecialCare Wash-to-Dry se prilagodi vsaki vrsti tkanine ter zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje. Ta stroj s certifikatom Woolmark Blue je primeren za pranje in sušenje vsakodnevnih oblačil, občutljivih tkanin in volne. Obenem obnovi vodoodbojnost oblačil za aktivnosti na prostem.

PREDAL UNIVERSALDOSE AKTIVIRA PODS® 60 % HITREJE – ZA MOČNEJŠE HITRO IN HLADNO PRANJE*

UniversalDose je edinstveni predal, ki je zasnovan za kapsule PODS® in s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča, preluknja in v celoti raztopi PODS® v predalu, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. S tem zagotavlja dodatno moč za odstranitev madežev pri hladnem in hitrem enournem pranju.*

* Notranji preizkus z enournim programom za bombaž pri 30 °C, pri katerem je bila izvedena primerjava uporabe kapsul PODS® v predalu UniversalDose in v bobnu

AEGCONNECTED: NAPREDNA INTERAKTIVNOST NAPRAV

Z aplikacijo My AEG Care ustvarite lastne nastavitve ter prejmete pametne napotke in predloge. Na napravo lahko pošljete prilagojene cikle pranja in navodila na osnovi vaših preferenc. Uživajte v pametni in učinkoviti negi oblačil preko pametnega telefona.

OSVEŽENA OBLAČILA* IN MANJŠA ZMEČKANOST S FUNKCIJO STEAM REFRESH

Steam Refresh nevtralizira vonjave* in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah in brez pranja. Če pa želite dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare, da bo perilo dišalo po sveže opranem.

* Zunanji preizkus kaže nevtralizacijo vonja po cigaretnem dimu v programu Steam Refresh.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels