Hruške v rdečem vinu

Hruške v rdečem vinu

Poskusite vključiti začimbe, razen če jih res ne marate - jedi dodajo čudovito toplino in globino. 

Sestavine

400 ml polnovrednega rdečega vina, 1 žlička sladkorja, 2 hruški, neobvezne začimbe: cimet, klinčki

Metoda

 

Zadošča za 4 osebe

1 V ponvici zreducirajte rdeče vidno in sladkor do polovice. Hruški olupite, razpolovite in odstranite sredico. Polovice hrušk in rdeče vino dajte v vrečko Sous Vide, skupaj z začimbami, če jih želite uporabiti, in vakuumsko zaprite.

2 Vrečke položite na 3. polico in kuhajte na »Sous Vide«, 15 minut pri 95 °C.

Serviranje K tej sladici se odlično poda angleška krema.

  • Limetina pena z malininim kulijem

    Oster kuli reže skozi sladko limonino peno za popolnoma uravnoteženo sladico, ki je tudi videti odlično. 

  • Čokoladna rulada

    Bogat puding primeren za najbolj prefinjene večerje.