Povezljivost

Povezljivost

Dobrodošli v AEG Pametnem Domu

Povezani aparati AEG izboljšajo izkušnjo in udobje vaših vsakodnevnih opravil. Rezultat je bolj svež, čist in okusen – z manj truda. Odkrijte naše povezane naprave in storitve – za pametnejši dom brez truda.

Kuhinja

Uživajte v bolj okusni hrani tako, da kar najbolje izkoristite svoje aparate z aplikacijo My AEG. Razširite svoja kulinarična obzorja s svojo parno pečico. Poleg tega preprosto registrirajte svoje aparate, poiščite prilagojene informacije in storitve, stopite v stik z AEG, prenesite priročnike in drugo.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play

Pranje perila

Izkusite prilagojeno nego tako, da povežete aparate za pranje in sušenje perila z aplikacijo My AEG Care in s tem uporabite strokovno znanje AEG kjer koli. Na daljavo nastavite prilagojene programe, pridobite priporočila za cikle in prejmite obvestila, ko je vaše perilo oprano ali posušeno. Nega perila po meri na dosegu roke.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play

Dobro počutje

Zdaj lahko uživate v čistem kdomu z našimi povezanimi čistilci zraka, klimatskimi napravami in sesalniki. Naredite še korak naprej in jih upravljajte z glasom - samo vprašajte Google. Udobno se namestite in se sprostite, medtem ko naši izdelki poskrbijo za vaš dom.

Google in Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.

Prenesite z App Store

Prenesite z Google play