PODROBNOSTI IZDELKA

Cooling 360° zaščiti teksturo sestavin v vseh kotičkih. S kroženjem pride hladen zrak v vse kotičke skozi učinkovite zračnike. Z inovativno hrbtno stranjo iz nerjavnega jekla se temperatura po vsakem odpiranju vrat hitro povrne na izbrano vrednost. Sadje in zelenjava ohranita svojo slastnost.

Prednosti

Hlajenje vsakega kotička. Poln okus v vsakem grižljaju

Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Zaščiti hrano na vsaki polici. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo.

Naj vaša kuhinja izstopa z izjemno linijo DesignLine.

Elegantno in sodobno zasnovo hladilnika oživijo kakovostni materiali. Za enovito sodobno kuhinjo.

AEG - Prostostoječi hladilnik - RCB736E5MB

Prilagodljivo vsakemu okusu s CustomFlex®

To, da vse sveže sestavine hranite pri roki, je bistveno za ustvarjanje svežih in okusnih jedi. S CustomFlex® lahko razporedite prostor za shranjevanje v hladilniku po lastni želji. Hitro in preprosto prerazporedite predale, da zagotovite maksimalen prostor za shranjevanje. Hladilnik, ki se prilagodi vašemu okusu.

Predal za dodatno hlajenje. Za občutljiva, pravkar narezana živila

Shranjevanje v predalu z dodatnim hlajenjem omogoča počasno zorenje vaših najljubših sirov in varno shranjevanje narezanih živil. To območje ohranja nižjo temperaturo kot jo imajo ostali predeli hladilnika.

AEG - Prostostoječi hladilnik - RCB736E5MB

Deset let brezskrbnosti

Desetletna garancija na kompresor zagotavlja popolno brezskrbnost. Garancija vključuje delo, prevoz, odstranjevanje plina in ponovno polnjenje, splošna vzdrževalna dela in stroške servisiranja.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels