TR838H4CE

AEG 8000 Series sušilni stroj z s toplotno črpalko kapacitete 8 kg

PODROBNOSTI IZDELKA

Naša najboljša energijska oznaka A+++ v svojem razredu – varčuje z energijo, obenem pa zagotavlja daljšo obstojnost oblačil

Sušilni stroji AEG EcoLine so naši najbolj energijsko učinkoviti modeli z najboljšo oznako A+++ v svojem razredu, saj prihranijo do 68 % več energije kot običajni sušilni stroji*. Celo vaše najbolj občutljive tkanine, kot sta svila** ali volna***, so s sušenjem pri nizki temperaturi zaščitene pred krčenjem.

*68 %: Izračunano s primerjavo letne porabe energije našega sušilnega stroja s toplotno črpalko s kapaciteto 8 kg (energijski razred A+++) in našega kondenzacijskega sušilnega stroja s kapaciteto 8 kg (energijski razred B). ***Primerljivo s sušenjem na ravni podlagi. **Takšno kot pri naravnem sušenju
Izvedite več
Tehnologija sušenjasušenje s toplotno črpalko
Zmogljivost sušenja (kg)8.0
Razred energijske učinkovitostiA+++
Sistem motorjaInverter
Prostornina bobna118
Glasnost v dB(A)64
Dimenzije V x Š x G (mm)850x596x638
Razred kondezacijske učinkovitostiB
PODROBNOSTI IZDELKA
Sušilni stroj 8000 AbsoluteCare® uporablja tehnologijo toplotne črpalke. Natančno upravlja gibanje in temperaturo sušilnega bobna, da se volna ne skrči, svila pa ne izgubi svoje oblike. AbsoluteCare® obnovi zaščito proti vodi pri oblačilih za dejavnosti na prostem in ima certifikat Woolmark Blue.
AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - TR838H4CE
ABSOLUTECARE®. ZAGOTOVLJENO BREZ KRČENJA*

AbsoluteCare® uporablja tehnologijo toplotne črpalke, skupaj z natančnimi premiki bobna in temperaturami za varno sušenje oblačil, tudi občutljivih. Zagotavlja, da se volna ne bo skrčila in svila ne bo izgubila oblike. Obnovi zaščito zunanjih oblačil proti vodi in ima certifikat Woolmark Blue.

*Primerljivo s sušenjem na ravni podlagi.
AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - TR838H4CE
INTERAKCIJA S STROJEM NA NASLEDNJI RAVNI Z AEGCONNECTED

Z aplikacijo My AEG Care osebno prilagodite nastavitve ter pridobite pametne napotke in predloge. Prilagodite programe pranja in pošljite navodila svojemu stroju, da se prilagodi vašim potrebam in navadam. Pametna in enostavna nega preko vašega pametnega telefona.

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - TR838H4CE
MIXDRY. BREZ RAZVRŠČANJA. BREZ NAPORA. SUŠENJE BOMBAŽNIH OBLAČIL S SINTETIČNIMI

MixDry brez napora in temeljito enakomerno posuši sintetična in bombažna oblačila, a ne preveč ali premalo. Razvrščanje ni potrebno. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja, da je perilo izpostavljeno ravno pravi količini toplote, s čimer ohranja majhno porabo energije.

*Preizkušeno s količino perila mešanih bombažnih in sintetičnih oblačil do 5 kg.
AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - TR838H4CE
PRECISEDRY. PRIHRANI ČAS IN ENERGIJO. VARUJE VAŠA OBLAČILA

Napredna tipala vlažnosti PreciseDry pomagajo prihraniti čas in energijo. Sorazmerno prilagajajo čas trajanja in porabo energije na podlagi količine perila. Zagotavlja ustrezno nego za vsako perilo, tako da so oblačila na pogled in na otip dlje v najboljšem stanju.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti