LWR73864O

AEG 7000 Series pralno-sušilni stroj 8/5.0

PODROBNOSTI IZDELKA

Naša najbolj energijsko učinkovita oznaka - varčuje z viri, obenem pa zagotavlja daljšo obstojnost oblačil

Pralno-sušilni stroji AEG EcoLine so izbrani na podlagi tega, da imajo našo najvišjo energijsko oznako. Prihranite do 96 % vode s funkcijo pare in zmanjšajte porabo energije za 55 % celo pri sušenju občutljivih tkanin, kot so volna, svila ali puh, po zaslugi naše tehnologije s toplotno črpalko.*

*Na podlagi internih preizkusov porabe energije pri pralno-sušilnem stroju s toplotno črpalko v primerjavi z običajnim kondenzacijskim pralno-sušilnim strojem pri sušenju največje količine perila (6 kg bombaža IEC) v programu Eco 40-60. **Razpoložljivost funkcije je odvisna od serije izdelkov.
Izvedite več
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)A
Energy Efficiency Class Wash/Dry cycle(Regulation (EU) 2017/1369)D
Maksimalno število obratov centrifuge (obr./min)1600 obratov
Tehnologija sušenjakondenziranje vode
Certifikat WoolmarkWoolmark Blue Pranje&Sušenje
Drum patternCare Drum
PCT_ES_WD_LiquidDetergentFlapNo
ProgramiEco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, volna/ročno pranje, program za zunanja oblačila, Strojno čiščenje, Quick 20 Wash&Dry 60, MixLoad, Hygiene, izpiranje, ožemanje/črpanje
PODROBNOSTI IZDELKA
Pralno-sušilni stroj 7000 ProSteam® omogoča delovanje 3-v-1, saj s programi pranja, sušenja in parnega čiščenja poenostavi postopek obdelave perila. Parno čiščenje porabi 96 % manj vode,* obenem pa je nežno do oblačil in podaljša njihovo življenjsko dobo.
* Notranji preizkus z 1 kg perila pri parnem programu v primerjavi s programom za občutljiva oblačila.
OSVEŽENA OBLAČILA* IN MANJŠA ZMEČKANOST S FUNKCIJO STEAM REFRESH

Steam Refresh nevtralizira vonjave* in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah in brez pranja. Če pa želite dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare, da bo perilo dišalo po sveže opranem.

* Zunanji preizkus kaže nevtralizacijo vonja po cigaretnem dimu v programu Steam Refresh.
AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - LWR73864O
SPECIALCARE WASH-TO-DRY. POSEBEJ PRILAGOJENA NEGA – TUDI ZA VOLNO IN OBČUTLJIVO PERILO

Tehnologija SpecialCare Wash-to-Dry se prilagodi vsaki vrsti tkanine ter zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje. Ta stroj s certifikatom Woolmark Blue je primeren za pranje in sušenje vsakodnevnih oblačil, občutljivih tkanin in volne. Obenem obnovi vodoodbojnost oblačil za aktivnosti na prostem.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - LWR73864O
PREDAL UNIVERSALDOSE AKTIVIRA PODS® 60 % HITREJE – ZA MOČNEJŠE HITRO IN HLADNO PRANJE*

UniversalDose je edinstveni predal, ki je zasnovan za kapsule PODS® in s posebej zasnovanimi vodnimi curki zmehča, preluknja in v celoti raztopi PODS® v predalu, s čimer jih aktivira 60 % hitreje kot v bobnu. S tem zagotavlja dodatno moč za odstranitev madežev pri hladnem in hitrem enournem pranju.*

* Notranji preizkus z enournim programom za bombaž pri 30 °C, pri katerem je bila izvedena primerjava uporabe kapsul PODS® v predalu UniversalDose in v bobnu
AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - LWR73864O
AEGCONNECTED: NAPREDNA INTERAKTIVNOST NAPRAV

Z aplikacijo My AEG Care ustvarite lastne nastavitve ter prejmete pametne napotke in predloge. Na napravo lahko pošljete prilagojene cikle pranja in navodila na osnovi vaših preferenc. Uživajte v pametni in učinkoviti negi oblačil preko pametnega telefona.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - LWR73864O
PRECISELOAD — PORABO ENERGIJE IN VODE PRILAGODI KOLIČINI PERILA

Tehnologija PreciseLoad samodejno prilagodi čas cikla ter porabo energije in vode glede na količino perila. S tem ustvari cikle pranja po meri, ki pri manjših količinah perila skrajšajo čas pranja ter zmanjšajo porabo energije in vode.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti