PODROBNOSTI IZDELKA

Pralni stroj 9000 AbsoluteCare® suši tkanine pri polovični temperaturi* po zaslugi edinstvene tehnologije toplotne črpalke. Prilagojeno gibanje bobna pere in suši volnena oblačila za dejavnosti na prostem in celo zagotovi, da občutljive svilnate tkanine ohranijo svojo obliko.**
*Na podlagi notranjih preizkusov, ki primerjajo najvišjo temperaturo zraka na dovodu v boben pri pralno-sušilnem stroju s toplotno črpalko in tradicionalnem pralno-sušilnem stroju s kondenzatorjem **V primerjavi s sušenjem na zraku

Prednosti

SENSIDRY®. SUŠENJE PRI NIZKI TEMPERATURI. DO 55 % MANJŠA PORABA ENERGIJE***

SensiDry® s tehnologijo toplotne črpalke suši oblačila pri polovični temperaturi.* Ta tehnologija zmanjša porabo energije do 55 %***, obenem pa varuje perilo pred nepotrebno toploto, s čimer prispeva k daljši življenjski dobi tkanin.

*Po notranjih preizkusih za primerjavo najvišje temperature vstopnega zraka v boben stroja s toplotno črpalko in stroja s kondenzatorjem *** Po notranjih preizkusih za primerjavo porabe energije stroja s toplotno črpalko in stroja s kondenzatorjem pri sušenju največje količine (6 kg bombaža IEC) v Eco 40-60.

OSVEŽENA OBLAČILA* IN MANJŠA ZMEČKANOST S FUNKCIJO STEAM REFRESH

Steam Refresh nevtralizira vonjave* in zmanjša zmečkanost oblačil, vključno z občutljivimi, v zgolj 25 minutah in brez pranja. Če pa želite dodatno svežino, enostavno dodajte naš aromatski vonj pare, da bo perilo dišalo po sveže opranem.

* Zunanji preizkus kaže nevtralizacijo vonja po cigaretnem dimu v programu Steam Refresh.

PREPROSTA POVEZAVA, UPRAVLJANJE IN IZVEDBA PRANJA Z APLIKACIJO MY AEG CARE

Namestite prilagojene programe na daljavo, preberite priporočila za programe vaših oblačil in prejemajte obvestila, ko je vaše perilo pripravljeno. Nega perila po meri na dosegu prstnih konic.

PRECISELOAD+ S TIPALOM TEŽE. POVRATNA INFORMACIJA PRIHRANI VODO IN ENERGIJO

Tipala teže PreciseLoad+ zagotavljajo takojšnjo in natančno povratno informacijo, tako da veste, ali ste boben napolnili preveč ali premalo, s čimer optimizirate količino perila in porabo detergenta. Stroj nato samodejno prilagodi čas trajanja ter porabo energije in vode glede na količino perila.

Od suhega do suhega perila v samo treh urah

Program NonStop 3h/3kg traja samo tri ure in operete ter posuši do 3 kg perila. Kar pomeni, da so rezultate zagotovljeni na zahtevo z enim postopkom, od suhega do suhega perila brez napora. Najpriročnejši način nege vaših oblačil – brez kompromisov.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels