PODROBNOSTI IZDELKA

Pralni stroj 6000 ProSense® samodejno prilagodi čas trajanja ter porabo vode in energije glede na količino perila, četudi gre za le eno majico ali vaše celotno tedensko perilo. Zagotavlja, da se vaša oblačila perejo le toliko časa, kot je potrebno, da se barve in teksture ohranijo dalj časa.

Prednosti

PROSENSE® Z OPTIMIRANJEM PERILA PRIHRANI DO 30 % ČASA, VODE IN ENERGIJE*

ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Prihrani vam lahko do 30 %* časa, vode in energije. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsa oblačila. Zagotavlja, da je vaše perilo vsakokrat sveže in na otip kot novo.

*Notranji preizkus glede časa trajanja ter porabe vode in energije pri programu za pranje bombažnih oblačil pri 30 °C, optimiziranem s ProSense za 1 kg v primerjavi z maksimalno količino perila.

VEČJA PRILAGODLJIVOST S TIMESAVE PLUS – UČINKOVITO PRANJE V NAJKRAJŠEM ČASU

Enostavno izberite možnost TimeSave, da skrajšate trajanje cikla do dvakrat, kar vam omogoča učinkovito pranje v najkrajšem možnem času.

PROGRAM HIGIENA ODSTRANI VEČ KOT 99,99 % BAKTERIJ IN VIRUSOV*

Program Higiena s certifikatom Swissatest je visoko zmogljiv program pranja, ki odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov* z oblačil. Če vzdržujete temperaturo pranja nad 60 °C, lahko zmanjšate tudi alergene.

* Preizkušeno za Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa in MS2 Bacteriophage z zunanjim preizkusom, ki ga je leta 2021 izvedla organizacija Swissatest Testmaterialien AG (št. testnega poročila 202120117.

NAJHITREJŠI NAČIN PRANJA

Program Extra-Quick uporabnikom z najmanj časa omogoča, da v zgolj 20 minutah temeljito operejo 3 kg perila.

INVERTERSKI MOTOR – TRPEŽEN IN ENERGIJSKO UČINKOVIT

Izkusite daljše energijsko učinkovito pranje z inverterskim motorjem. Izdelan za majhno porabo energije in izjemno dolgo življenjsko dobo, za stalno učinkovito pranje.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels