LFR61944BE

AEG 6000 Series pralni stroj kapacitete 9 kg in 1400 obratov

PODROBNOSTI IZDELKA
Maximum capacity in kg (EU 2017/1369)9
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)A
Certifikat WoolmarkWoolmark Blue + Certified Ariel/Lenor
Drum patternGentle Care
Nordic_WM_AutoDoseNo
Airborne acoustical noise emissions (EU 2017/1369)76
ProgramiMixLoad 69min, Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, volna, 20min 3Kg, Jeans, program za zunanja oblačila, Hygiene
Design levelG.1
PODROBNOSTI IZDELKA
Pralni stroj 6000 ProSense® samodejno prilagodi čas trajanja ter porabo vode in energije glede na količino perila, četudi gre za le eno majico ali vaše celotno tedensko perilo. Zagotavlja, da se vaša oblačila perejo le toliko časa, kot je potrebno, da se barve in teksture ohranijo dalj časa.
PROSENSE® Z OPTIMIRANJEM PERILA PRIHRANI DO 30 % ČASA, VODE IN ENERGIJE*

ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Prihrani vam lahko do 30 %* časa, vode in energije. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsa oblačila. Zagotavlja, da je vaše perilo vsakokrat sveže in na otip kot novo.

*Notranji preizkus glede časa trajanja ter porabe vode in energije pri programu za pranje bombažnih oblačil pri 30 °C, optimiziranem s ProSense za 1 kg v primerjavi z maksimalno količino perila.
AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LFR61944BE
VEČJA PRILAGODLJIVOST S TIMESAVE PLUS – UČINKOVITO PRANJE V NAJKRAJŠEM ČASU

Enostavno izberite možnost TimeSave, da skrajšate trajanje cikla do dvakrat, kar vam omogoča učinkovito pranje v najkrajšem možnem času.

AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LFR61944BE
PROGRAM HIGIENA ODSTRANI VEČ KOT 99,99 % BAKTERIJ IN VIRUSOV*

Program Higiena s certifikatom Swissatest je visoko zmogljiv program pranja, ki odstrani več kot 99,99 % bakterij in virusov* z oblačil. Če vzdržujete temperaturo pranja nad 60 °C, lahko zmanjšate tudi alergene.

* Preizkušeno za Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa in MS2 Bacteriophage z zunanjim preizkusom, ki ga je leta 2021 izvedla organizacija Swissatest Testmaterialien AG (št. testnega poročila 202120117.
AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LFR61944BE
MIXLOAD 69 MIN PRILAGAJA PROGRAME PRANJE IN VAM PRIHRANI ČAS

Program MixLoad 69 min prilagaja porabo energije na podlagi teže perila pri pranju vsakodnevnega mešanega perila. Oblačila opere pri 30 °C in v zgolj 69 minutah. Zagotovite optimalno zmogljivost in izjemne rezultate pranja s programom MixLoad 69 min.

AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LFR61944BE
INVERTERSKI MOTOR – TRPEŽEN IN ENERGIJSKO UČINKOVIT

Izkusite daljše energijsko učinkovito pranje z inverterskim motorjem. Izdelan za majhno porabo energije in izjemno dolgo življenjsko dobo, za stalno učinkovito pranje.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti