LSR6E26DE

AEG 6000 Series Slim pralni stroj kapacitete 6 kg in 1200 obratov

PODROBNOSTI IZDELKA
Maximum capacity in kg (EU 2017/1369)6.0
Energy Efficiency Class (Regulation (EU) 2017/1369)B
Certifikat WoolmarkWoolmark Blue
Drum patternStandard
Nordic_WM_AutoDoseNo
Airborne acoustical noise emissions (EU 2017/1369)72
ProgramiEco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, wool\silk, 20Min 3Kg, lahko likanje, Downing Jackets, program za zunanja oblačila, Jeans, Anti Allergy Vapour
Design levelE.1 Level
PODROBNOSTI IZDELKA
AutoDose odpravi ugibanje, saj s tipali izračuna natančno količino detergenta in mehčalca, pri čemer samodejno porabi le potrebno količino za vsako količino perila. Porabi do 60 % manj detergenta* — za priročno izkušnjo pranja, ki zagotavlja, da so bombažna oblačila dlje odporna proti trganju.*
*Po metodi notranjega preizkusa za količino pralnega sredstva, uporabljenega pri 2 kg perila z AutoDose v primerjavi s povprečnim ročnim odmerkom.
AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LSR6E26DE
Skrb za oblačila. Prihranek vode in energije

Tehnologija ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo.

AEG - Pralni stroj s sprednjim polnjenjem - LSR6E26DE
Uživajte v občutku mehkejših oblačil

Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja. Ker SoftPlus poskrbi, da mehčalec pride do vsakega dela perila, ko pride v boben, pomaga, da so oblačila mehkejša, bolj svilasta in bolj gladka kot kdajkoli prej, obenem pa zaščiti vlakna in podaljša življenjsko dobo vsakega oblačila.

Hitro in energijsko učinkovito pranje s TimeSave

Za pranje perila porabite čim manj časa in energije s TimeSave. Združite funkciji Eco in TimeSave ter skrajšajte program pranja brez slabših rezultatov.

man folding towels
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti