PODROBNOSTI IZDELKA

S tehnologijo ProSense® pralni stroj AEG 6000 s polnjenjem zgoraj poskrbi, da je perilo stehtano za prilagojeni cikel pranja. Prilagajanje minimalnega potrebnega časa za temeljito čistočo. Kompaktna zasnova poskrbi, da naprava zavzame manj prostora, oblačila pa so kot nova.

Prednosti

AEG - Pralni stroj z zgornjim polnjenjem - LTN6G261E

Skrb za oblačila, ki prihrani vodo in energijo

S tehnologijo ProSense® je vsako perilo stehtano, da temu prilagodi cikel – prilagodi najkrajši čas, potreben za popolno pranje. Zmanjša obrabo in zaščiti barvo vaših oblačil.

Uživajte v občutku mehkejših oblačil

Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine, ko vstopi v boben. Pomaga oblačilom, da so na dotik mehka, svilnata in bolj gladka kot kdajkoli prej, hkrati pa ščiti vlakna in podaljšuje življenjsko dobo vseh oblačil.

AEG - Pralni stroj z zgornjim polnjenjem - LTN6G261E

ENERGETSKO UČINKOVITO PRANJE V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU

Številni Eco programi omogočajo prihranek energije. Z Eco TimeSave pa prihranite tudi čas. Program vam omogoča istočasno izbiro funkcij ECO in TimeSave, kar omogoča še hitrejši in energijsko učinkoviti pralni stroj.

AEG - Pralni stroj z zgornjim polnjenjem - LTN6G261E

Odpre se nežno, deluje učinkovito

Ta pralni stroj za polnjenje z vrha ima premišljeno zasnovan sistem z nežnim odpiranjem, da lahko varno pridete do notranjosti – in le z eno roko.

Natančno doziranje tekočega pralnega sredstva z Liquidose

Izkusite izjemno doziranje tekočega pralnega sredstva z Liquidose. Pralno sredstvo dovede v boben pralnega stroja ob natanko pravem času. Za najboljše rezultate pranja. Oblačila so vsakokrat sveža in čista.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju