Načrtovanje kuhinje

Vaša nova kuhinja: brez kompromisov

VAŠA NOVA KUHINJA: INOVATIVNA TEHNOLOGIJA, VRHUNSKI DIZAJN

Ne glede na to, ali želite obnoviti svojo kuhinjo ali zgraditi novo, morate najprej upoštevati svoje prioritete in ne prioritete drugih. Naprave AEG združujejo inovativne tehnologije za kuhanje z eleganco in minimalizmom ikoničnega nemškega dizajna. Rezultat tega je kuhinja, ki je videti in deluje točno tako, kot si želite.

NAČRTOVANJE KUHINJE: SPOZNAJTE NAJNOVEJŠE NAPRAVE

Naj vam AEG pomaga izbrati prave naprave za vašo sanjsko kuhinjo, pri kateri sta na prvem mestu čudovit dizajn in vrhunska zmogljivost. Sodobne kuhinje so srce doma, kjer skupaj z najbližjimi uživate v obrokih in enostavnem kuhanju. Več informacij o najnovejših napravah lahko dobite v partnerskih trgovinah podjetja AEG.

PRIROČNIK ZA NAČRTOVANJE KUHINJE PO KORAKIH

 1. Izberite svojo partnersko trgovino Electrolux
 2. Načrtujte prostor
 3. Izberite dizajn
 4. Izberite ustrezne naprave

KUHINJSKI APARATI ZA MAKSIMALNO TRAJNOST

Do okolja prijazno oblikovanje kuhinje se začne s trajnostnimi kuhinjskimi aparati. S pomivalnimi stroji, ki vam omogočajo, da izberete daljše in bolj energetsko učinkovite cikle. S parnimi pečicami, ki živila termično obdelajo z manj energije, hkrati pa ohranijo okus, teksturo, arome in hranila. S hladilniki s predali, ki so zasnovani, da ohranijo maksimalno svežino sadežev in zelenjave.

 • Open dishwasher in AEG kitchen
  Pomivalni stroji

  Brezhibno čista posoda v eni uri ali daljši cikel, ki učinkoviteje porablja vire? QuickSelect vam omogoča, da se odločite vi.

 • Ovens in AEG kitchen
  Pečice

  Pecite s paro za maksimalen okus in popolno teksturo, hkrati pa ohranite vitamine in hranila.

 • Open fridge and freezer in AEG kitchen
  Hladilniki in zamrzovalniki

  Spremenljiva vlažnost, prilagojena samodejno. Samodejno ohrani sadje in zelenjavo sveže dalj časa.

UČINKOVITOST KUHINJSKEGA OTOKA

Ko obnavljate kuhinjo, razmislite o kuhinjskem otoku, ki poskrbi za maksimalno učinkovitost. Ponuja vam več prostora za shranjevanje in pripravo jedi. Omogoča vam, da ste med kuhanjem obrnjeni proti družini in gostom, kar jih spodbudi k sodelovanju. Prav tako pa se uporablja kot neformalna jedilna miza, ki jo lahko zlahka očistite. Izberite optimalne naprave in ustvarite kuhinjski otok za učinkovito kuhanje s pomočjo partnerskih trgovin AEG.

IZBERITE PREMIER PARTNERJA ZA SVOJO POPOLNO KUHINJO

​Poiščite partnerske trgovine podjetja AEG, kjer lahko vidite in preizkusite kuhinjske aparate AEG. S pomočjo profesionalnih oblikovalcev lahko izberete kuhinjske pulte, omarice in oblikovne elemente po lastnem okusu.

VAŠA STRAST. VAŠA VIZIJA. VAŠA IDEJA POPOLNOSTI.

Vaša nova kuhinja mora predstavljati vašo edinstveno vizijo. Mora predstavljati vašo idejo popolnosti, nikogar drugega. Tako v smislu oblikovanja kot delovanja. Zato vse oblikovne linije AEG zagotavljajo trdno in jasno vizijo. In zato AEG podpira vašo željo po popolnosti z naprednimi tehnologijami kuhanja. Zdaj lahko vedno znova kuhate brezhibno. Vaša vizija. Vaš slog. Brez kompromisov.

MATT BLACK

Sodobna in inovativna površina linije AEG Matt Black ponuja najsodobnejše iz sveta notranjega oblikovanja. Mat črna barva poskrbi za eleganco. Na njej se ne poznajo prstni odtisi, zato kar vabi dotik. Doživite linijo Matt Black v svoji najbližji Premier partnerski trgovini podjetja AEG.

Pure Black

Črna barva je novo nerjaveče jeklo. V naši liniji Pure Black Design se srečata kakovostno črno steklo in elegantna in sofisticirana temno črna kovinska površina. Vse skupaj se prepleta v minimalistični nemški dizajn brez navlake. Zagotovite si vse za najbolj navdahnjeno kuhanje.

SVOJ DIZAJN USKLADITE S TRAJNOSTNIMI NAPRAVAMI

EcoLine: Trajnost u kuhinji

Trajnostno življenje se začne v kuhinji, saj se prav tam porabi največ energije v vašem domu – kar 85 %* vpliva na okolje gospodinjskih aparatov se ustvari med uporabo. Linija AEG EcoLine vam vedno pomaga sprejeti najučinkovitejšo odločitev, hkrati pa zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Več informacij o kuhinjskih aparatih EcoLine in o tem, kako jih uskladiti s svojo kuhinjo, lahko dobite v partnerskih trgovinah podjetja AEG.

KARSEDA IZKORISTITE PROSTOR

S pravimi aparati lahko majhno kuhinjo spremenite v prednost. Več pripomočkov vam je na dosegu roke. Omogoča vam učinkovitejše čiščenje. Uporabite kuhinjski otok ali polotok in ustvarite prostor, kamor lahko sedejo vaši prijatelji ali družina – tako bodo tudi oni vključeni v dogajanje. Izberite partnersko trgovino podjetja AEG za več informacij o ustvarjalnem oblikovanju kuhinj.

OBLIKOVANJE KUHINJE OD NAPRAV DO OMARIC IN TLORISA

Če želite, da vaša popolna kuhinja postane resničnost, morate uskladiti številne parametre. V partnerskih studiih podjetja AEG vam bodo strokovnjaki predstavili inovativne tehnologije naprav, ki so zasnovane za vaš slog kumhanja. Prav tako boste na lastne oči videli različne linije dizajnov naprav. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in tlorisi. Tako lahko ustvarite kuhinjo, ki ste si jo vedno želeli.

PEČICA STEAMPRO ZA POPOLN OKUS IN TEKSTURO

Dvignite svoje kuhanje na novo raven odličnosti s pečico 9000 SteamPro. Programi pečice SteamPro samodejno nastavijo raven pare od 25 do 100 %. Je kot nalašč za peko kruha, cvrtje, kuhanje rib in zelenjave v sopari ali celo za kuhanje s tehniko sous-vide. Izkusite okuse in teksture, kot jih niste še nikoli prej. Ne glede na to, kaj je na meniju. Več informacij o najnovejših inovacijah za kuhinje lahko dobite v partnerskih trgovinah AEG.

 • Grilled chicken on 9000 sensepro hob
  Samodejna natančnost kuhalne plošče

  Vedno lahko veste, kdaj je vaša hrana pripravljena. Brezžični termometer kuhalne plošče 9000 SensePro® prikazuje središčno temperaturo vašega živila. Poleg tega lahko združite dve kuhališči – kot nalašč za običajno ali plancha žar ploščo.

 • Automatic handsfree hood
  Samodejne in prostoročne kuhinjske nape

  Učinkovito ohranite svež zrak v kuhinji. Nape AEG samodejno prilagajajo hitrost ventilatorja za maksimalno odvajanje pare in hlapov. Ker imate v mislih eno stvar manj, se lahko bolj posvetite kuhanju.

 • Built-in dishwasher
  Visokokakovostni tečaji za brezskrbno oblikovanje

  Visokokakovostni drsni tečaji vam omogočajo, da na vratih vgradnega pomivalnega stroja uporabite težke materiale, kot je kamen. Tečaji so celo dovolj močni za dvojne plošče in zelo široka vrata.

 • MultiChill fridge freezer
  Oblikujte svojo rešitev za shranjevanje

  Napredni kombinirani hladilnik MultiChill 0 °C ponuja namenski predal z neodvisnim upravljanjem temperature. Zagotovite si popolno prilagodljivost – in ultimativno zaščito živil.

SPREMLJAJTE IN UPRAVLJAJTE KUHANJE, KJERKOLI STE

S povezanimi napravami in aplikacijo AEG lahko spremljate in upravljate svoje naprave od koderkoli. Aplikacija vam prav tako ponuja nasvete za trajnostno življenje, recepte in strokovno pomoč. Celo sporoči vam, ali ste pustili vrata hladilnika odprta.

POVEZANE PEČICE

Ko boste naslednjič obnavljali kuhinjo, razmislite o povezljivi parni pečici. Aplikacija My AEG Kitchen vam omogoča, da kuhanje spremljate in upravljate od koderkoli. S pečico SteamBoost pa lahko dodate paro za še bolj hrustljave pekovske dobrote, kot tudi za bolj zdrave in okusne obroke.

NAVDIH ZA OBLIKOVANJE KUHINJE – SODOBNI DIZAJN KUHINJE

Sodobnost ikoničnega nemškega dizajna naprav AEG zagotavlja, da stopa v koraku z modernimi trendi oblikovanja kuhinj. Kombinirajte minimalistično eleganco s sodobnimi omaricami ali omaricami v slogu »Slab«. Lahko pa ustvarite dinamičen kontrast z omaricami v slogu »Shaker«, podeželskem slogu ali francosko provincialnem slogu. Naj vam AEG pomaga izbrati dizajn, ki se najbolj ujema z vašimi idejami.

IZBERITE POPOLNEGA PARTNERJA ZA SVOJO POPOLNO KUHINJO

Oblikovanje kuhinje zajema več parametrov. Dizajn in delovanje naprav. Povezljivost. Ergonomijo. Materiale. Barve. Tloris. Delovne postaje. Kako poteka učinkovito kuhanje, od shranjevanja sestavin do kuhanja in priprave popolnega krožnika? Partnerji podjetja AEG vam bodo pokazali, kako si lahko v kuhinji zagotovite vse, kar potrebujete za naslednje kuhanje.

POIŠČITE PARTNERJA BLIZU VAS

Izkoristite odlično mrežo priporočenih prodajaln, ko oblikujete novo kuhinjo. Obiščite salon kuhinj s statusom AEG Premier partner za vrhunsko storitev in dostop do ekskluzivnih koristi in ponudb. - Kliknite spodaj, da poiščete trgovino.