PODROBNOSTI IZDELKA

Poleg vaših standardnih funkcij kuhanja, SteamBake med peko dodaja paro. To ohranja testo vlažno v notranjosti, hkrati pa ustvarja hrustljavo skorjo. Poleg kruha, muffinov in pit, bo para odlično dela tudi vašemu pečenemu piščancu in lazanji.

Prednosti

SteamBake. Skrivnost boljše peke

SteamBake omogoča, da doma samo z dotikom tipke ustvarite rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja mehko notranjost z bogato in hrustljavo skorjo. Poskusite za osupljivo pečenega piščanca ali krhko pečeno ribo.

Sevalna kuhalna plošča. Hitra alternativa plinu

Sevalna plošča je hitra alternativa plinu, ki se z lahkoto očisti. Keramična področja se hitro segrejejo za natančno, brezskrbno kuhanje.

Podrsajte in zaklenite. S teleskopskimi vodili

Povsem raztegljiva teleskopska vodila nudijo boljši dostop do jedi v pečici. Vodila vam omogočajo, da rešetke zdrsnejo povsem ven ter so varno nameščene, tako da imate proste roke za peko ali začinjanje jedi.

Črn emajl. Idealna površina

Črn emajl je optimalen material, ki se uporablja v notranjosti pečice. Robusten, trajen in preprost za čiščenje, olajša postopek čiščenja.

Popolni pregled nad hrano v pečici

Prikazovalnik časovnika omogoča hiter pregled nad stanjem jedi. Pregleden zaslon omogoča nastavitev alarma, neposredno preverjanje časa do konca priprave jedi ter točno in natančno nastavitev časovnika.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju