PODROBNOSTI IZDELKA

Hladilnik z zamrzovalnikom 7000 GreenZone ima namenski zatesnjen predal z ločeno klimo, kjer se vlažnost ohranja na popolni ravni. Ohrani do 95 % vitaminov še po 11 dneh tako, da živila zaščiti s pravo količino vlage.*
*Stopnja ohranjanja vitaminov temelji na zunanjem preskusu ohranjanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predalu GreenZone.

Prednosti

Ohrani do 95 % vitaminov še po 11 dneh*

Predal GreenZone odstranjuje odvečno vlago, hkrati pa ohranja pravo količino vlage za vašo zelenjavo. Ohrani do 95 % vitaminov še po 11 dneh, saj živila zaščiti s pravo količino vlage.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov temelji na zunanjem preskusu ohranjanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predalu GreenZone.

45 % večja prostornina kot standardno*

Po zaslugi MaxiSpace pridobite 45 % večjo prostornino kot pri standardnem kombiniranem hladilniku.* Je višji in širši od običajnih hladilnikov, s čimer zagotavlja več prostora za shranjevanje večje količine izdelkov.

*V primerjavi z lastnim kombiniranim hladilnikom standardne velikosti

TwinTech® No Frost Plus. Temperaturna stabilnost za več okusa

TwinTech® No Frost Plus ohranja hrano navlaženo po zaslugi namenskih hladilnih sistemov za hladilnik in zamrzovalnik. Temperaturna stabilnost, ki je več kot 4-krat boljša od standardne*, in do 9 %** manjša poraba energije zagotavljata natančno shranjevanje živil.

* Nihanje temperature znoraj 0,05° v primerjavi s standardnim TwinTech z 2 zaporedno povezanima evaporatorjema **V primerjavi s podobno tehnologijo z 2 evaporatorjema (TwinTech)

Vsaka polica enakomerno ohlajena. Z DynamicAir

DynamicAir ohranja stalen pretok zraka za zagotovitev stabilne temperature po vsem hladilniku. Vsaka polica je enakomerno ohlajena za preprečitev nastajanja toplejših predelov. S tem je preprečeno nastajanje bakterij. Ohranjene so sveže sestavine.

AEG - Vgradni hladilnik - NSC7G751ES

Deset let brezskrbnosti

Desetletna garancija na kompresor zagotavlja popolno brezskrbnost. Garancija vključuje delo, prevoz, odstranjevanje plina in ponovno polnjenje, splošna vzdrževalna dela in stroške servisiranja.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels