PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Varuje živila na vseh policah in pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo.
*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na podlagi zunanjih preizkusov trajanja užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjene na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocenjeno potencialno zmanjšanje količine zavržene hrane temelji na zmogljivosti naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

Prednosti

AEG - Vgradni hladilnik - SCE818E8MS

Pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*

Z vzdrževanjem stabilne temperature in vlažnosti v celotnem hladilniku ohranja kakovost živil. Notranjost iz nerjavnega jekla pušča velik oblikovalski pečat. Učinkoviti zračniki za hitro povrnitev ohlajenosti po vsakem odpiranju vrat, kar zmanjša količino zavržene hrane do 28 %*.

*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na osnovi preizkusov dolžine užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjenih na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocena morebitnega zmanjšanja količine zavržene hrane temelji izključno na delovanju naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

AEG - Vgradni hladilnik - SCE818E8MS

Ohrani do 95 % vitaminov še po 11 dneh*

Predal GreenZone odstranjuje odvečno vlago, hkrati pa ohranja pravo količino vlage za vašo zelenjavo. Ohrani do 95 % vitaminov še po 11 dneh, saj živila zaščiti s pravo količino vlage.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov temelji na zunanjem preskusu ohranjanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predalu GreenZone.

Hrana ostaja do 60 % sočnejša in bolj navlažena s tehnologijo TwinTech.*

S tehnologijo TwinTech® No Frost vam zamrzovalnika nikoli več ne bo potrebno odtaljevati. Njen sistem dvojnega hlajenja ohranja hrano 60 % bolj vlažno kot hladilniki z enim evaporatorjem.* S tem, da ne uporablja suhega zraka zamrzovalnika, ohranja idealno vlago in preprečuje izsuševanje hrane.

*Interni test tehnologije TwinTech s pomočjo interne metode meri stopnjo navlaženosti po 9 dneh v primerjavi z izdelkom iste znamke z enim evaporatorjem.

Predal za dodatno hlajenje. Za občutljiva, pravkar narezana živila

Shranjevanje v predalu z dodatnim hlajenjem omogoča počasno zorenje vaših najljubših sirov in varno shranjevanje narezanih živil. To območje ohranja nižjo temperaturo kot jo imajo ostali predeli hladilnika.

AEG - Vgradni hladilnik - SCE818E8MS

Deset let brezskrbnosti

Desetletna garancija na kompresor zagotavlja popolno brezskrbnost. Garancija vključuje delo, prevoz, odstranjevanje plina in ponovno polnjenje, splošna vzdrževalna dela in stroške servisiranja.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels