PODROBNOSTI IZDELKA

Kombinirani hladilnik 8000 Cooling 360° ima več zračnih kanalov, ki zagotavljajo dosledno hlajenje. Varuje živila na vseh policah in pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*. Nerjavno jeklo ustvari eleganten in vrhunski videz za vašo kuhinjo.
*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na podlagi zunanjih preizkusov trajanja užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjene na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocenjeno potencialno zmanjšanje količine zavržene hrane temelji na zmogljivosti naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

Prednosti

AEG - Vgradni hladilnik - TSC8M181DS

Pomaga zmanjšati količino zavržene hrane za 28 %*

Z vzdrževanjem stabilne temperature in vlažnosti v celotnem hladilniku ohranja kakovost živil. Notranjost iz nerjavnega jekla pušča velik oblikovalski pečat. Učinkoviti zračniki za hitro povrnitev ohlajenosti po vsakem odpiranju vrat, kar zmanjša količino zavržene hrane do 28 %*.

*V primerjavi s hladilnikom 500 ColdSense. Na osnovi preizkusov dolžine užitnosti mehkega sira in kuhane šunke, shranjenih na policah. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto živil. Ocena morebitnega zmanjšanja količine zavržene hrane temelji izključno na delovanju naprave in ne upošteva vedenja uporabnika.

AEG - Vgradni hladilnik - TSC8M181DS

Novodobna inovacija. Edinstven kombinirani hladilnik z reciklirano plastiko*

Tu je nova doba hlajenja. Predstavljamo vam naš kombinirani hladilnik z notranjo oblogo, izdelano iz 70 % reciklirane plastike. Plastika iz zavrženih hladilnikov se uporablja za izdelavo novih hladilnikov, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov preko kroženja.

AEG - Vgradni hladilnik - TSC8M181DS

S tehnologijo GreenZone+ se ohrani do 95 % vitaminov.*

GreenZone+ je idealen predal za shranjevanje, saj odstrani odvečno vlažnost, pri tem pa ohrani ustrezno količino vlage za vašo zelenjavo. S tem se po 11 dnevih ohrani do 95 % vitaminov, saj so pridelki zaščiteni z ustrezno ravnijo vlažnosti.*

*Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega preizkusa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelku GreenZone+.

TwinTech® No Frost Plus. Temperaturna stabilnost za več okusa

TwinTech® No Frost Plus ohranja hrano navlaženo po zaslugi namenskih hladilnih sistemov za hladilnik in zamrzovalnik. Temperaturna stabilnost, ki je več kot 4-krat boljša od standardne*, in do 9 %** manjša poraba energije zagotavljata natančno shranjevanje živil.

* Nihanje temperature znoraj 0,05° v primerjavi s standardnim TwinTech z 2 zaporedno povezanima evaporatorjema **V primerjavi s podobno tehnologijo z 2 evaporatorjema (TwinTech)

Predal za dodatno hlajenje. Za občutljiva, pravkar narezana živila

Shranjevanje v predalu z dodatnim hlajenjem omogoča počasno zorenje vaših najljubših sirov in varno shranjevanje narezanih živil. To območje ohranja nižjo temperaturo kot jo imajo ostali predeli hladilnika.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels