PODROBNOSTI IZDELKA

Sistem FiberPro s tipalom tehnologije 3DScan zaznava vlažnost tako na površini kot na notranji strani oblačil. To pomeni, da se oblačila sušijo natančno in skrbno. Brez skrbi sušite volno, svilo, oblačila za dejavnosti na prostem, srajce, hlače in celo puhovke. Izkusite izjemno natančnost sušenja.

Prednosti

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T9DEC68S

Tehnologija 3Dscan. Natančno sušenje

Sistem FiberPro s tehnologijo 3DScan s pomočjo tipal odčita vlažnost v oblačilih. Zaznava vlago in prilagodi čas za natančno sušenje. Tudi za debela in večplastna oblačila. Puhovke ohranjajo svoj videz in do 30 % večjo toplotno izolacijo v primerjavi s sušenjem na zraku.

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T9DEC68S

Zagotovljena zaščita za vaša oblačila

Programi v našem edinstvenem sistemu AbsoluteCare® natančno nadzorujejo gibanje in temperaturo sušilnega bobna. Volneno perilo se porazdeli po obodu bobna, kar posnema sušenje na ravni podlagi. Oblačila za dejavnosti na prostem prejmejo ustrezno količino toplote za obnovitev popolne funkcionalnosti vodoodporne membrane. Za vsako tkanino sta zagotovljena pravo gibanje in temperatura, da se ta povsem posuši, hkrati pa se ohranijo kakovost, izgled in otip.

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T9DEC68S

Pripravljena za nošenje s programom Mix XL

Program Mix XL je optimiz. pretok zraka in porazd. toplote za natančno sušenje bombaža, sintetike in mešanic obeh. Pri pranju in sušenju ni potrebno razvrščanje. Oblačila so za 30 % manj zmečkana in manj trda kot pri sušenju na zraku. Oblačila so manj nagubana, so udobna in pripravljena za nošenje.

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T9DEC68S

Varne in nizke temperature

Tehnologija podjetja AEG SensiDry izvleče vlago iz perila pri polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, brez pretirano daljšega časa sušenja. To zagotavlja, da tkanine niso nikoli izpostavljene nepotrebni toploti. Vaša oblačila bodo dalj časa ohranila sestavo, kot so jo imela ob nakupu. Nizka temperatura pa pomaga tudi prihraniti energijo.

AEG - Sušilni stroj s toplotno črpalko - T9DEC68S

Preprost filter za učinkovitost

Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem ÖKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyAEG in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu.

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyAEG Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
man folding towels