PODROBNOSTI IZDELKA

Novi kombinirani pralno-sušilni stroj s tehnologijo DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplastnih jaken do mehkih puloverjev.

Prednosti

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L7WBGO47W

Dvojna tehnologija za občutljivo nego

Naša tehnologija DualSense prilagodi temperaturo in gibanje bobna različnim tkaninam in ustrezno nastavi programe. Nižja toplota in nadzorovano gibanje pomenita, da lahko naenkrat operete vse od občutljivega perila do oblačil za zunaj. Tako cikel pranja kot sušenja je potrdilo podjetje Woolmark Blue za varno pranje tudi volnenih oblačil, ki so primerna za ročno pranje. Namenski program za pranje oblačil za zunanjo uporabi očisti in zaščiti tehnične tkanine, da ohranijo teksture skozi čas; namenski cikel sušenja pa deluje tako, da povrne vodoodpornost.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L7WBGO47W

Prilagojeni programi za popolno pripravnost

ProSense Technology® samodejno prilagodi čas trajanja pranja in sušenja količini perila. Zagotovljeni pripravni in varčni programi za prihranek časa, energije in vode – ne glede to, ali je perila malo ali veliko.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L7WBGO47W

Program Quick 20' Wash & Dry 60' – ko se vam mudi

S programom Quick 20’ Wash&Dry 60’ lahko operete in posušite 1 kg mešanih oblačil v samo eni uri, vse naenkrat. Prav tako lahko izberete samo cikel pranja in dobite čista oblačila v samo 20 minutah. Hitra in priročna nega, ko se vam mudi.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L7WBGO47W

Glajenje s paro za manj likanja

Parni program sprosti vlakna v vaših oblačilih in tako odpravi zmečkanost. Likanje ni potrebno. Zagotavlja, da oblačila dlje časa ostanejo lepa in prijetna na dotik. Možnost hitre osvežitve oblačil, ne da bi jih izpostavljali obsežnim ciklom, prav tako pomeni, da prestanejo tudi preskus časa, saj so manj izpostavljena temperaturi in gibanju.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L7WBGO47W

Gladki vzorec bobna Care je še nežnejši do vaših tkanin*

V bobnu Care oblačila gladko drsijo, zahvaljujoč dvignjenemu blazinastemu vzorcu v bobnu in optimizirani dvižni lopatici. Tanek sloj vode pokriva luknje med pranjem. S tem za vaše tkanine zagotovi še nežnejšo izkušnjo pranja.

* Interni testi, ki primerjajo boben Drum z bobnom AEG ProTex.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
rdeče blago v zraku na črnem ozadju